Våtlakkering

Vår lange erfaring med våtlakkering har tillatt oss å perfeksjonere og utnytte de mest innovative våtbeleggsløsninger. 

Våtlakkering  i Fredrikstad – Østfold

Det å ha det siste innen våtlakkeringsteknologi betyr en overlegen finish og bedre korrosjonsbeskyttelse. Tillat oss å forbedre utseendet, holdbarheten, og verdien av produktet ditt. 

Våtlakkering er den ideelle etterbehandlingsløsningen for plast, kompositter eller annet materiale som ikke tåler varme. Våtlakkering er også det riktige valget når man skal oppnå nøyaktig fargematch eller om glansgraden er kritisk. Det er en velprøvd metode for å beskytte og estetisk styrke, strukturer og fabrikasjoner.

lakkert orange kran
lakkerte pumper
lakkerte springfjærer

Våtlakkering for din bransje

Uansett bransje, biler og transport, landbruk, elektronikk og IT, møbel, matvareindustrien, industrier, sykehus, marine eller militæret, har vi rett løsning for deg.

Våtlakkering kan påføres som et beskyttende og / eller dekorativt belegg til nesten alle deler. Denne beleggningsprosessen kan utføres med et stort utvalg av manuelle eller automatiske sprøytepistoler både to-komponent, og elektrostatisk.

Våtlakkering gir flere fordeler som; belegg for alle typer underlag, fleksibilitet i fargeendring og enkle justeringer før påføring. Dette gir reduksjon i tid, noe som gjør det svært kostnadseffektivt. Det tilbyr også et bredt spekter av kjemikalier inkludert blant annet high-solids og 2-komponent, samt et bredt spekter av farger i glans, struktur og/eller metallisk finish.

Konsekvent kvalitet uten svinn

Du vil ha et selskap som leverer konsistent kvalitet? Våre kunder forteller oss at er de sikre på at vi vil levere samme konsistent kvalitet, igjen og igjen. Det er derfor kunder stadig vender tilbake til oss. Du vil ikke bare sette pris på kvaliteten på belegg på deler, men også det faktum at du får alle dine deler tilbake. Vi har nulltoleranse for svinn.

Riktig pris

Vi har effektiv teknologi og moderne utstyr. Vi gir deg det beste tilbudet!

Rask levering

Du kan være sikker på at din våtlakkeringsordre vil bli levert veldig raskt. Vårt moderne utstyr og teknologi betyr høyere effektivitet.

våtlakkert anleggsmaskin