Om oss


Fredrikstad Industrilakk AS ble etablert i 1987. I 1991 startet de med pulverlakkering, og leielakkering har de tilbudt sine kunder siden 1995. Fredrikstad Industrilakk AS har i dag åtte ansatte, og kundene kommer fra hele Norge. Vi har de siste årene hjulpet industribedriftene med lakkering av gjenstander som har hatt skade eller har hatt behov for en renovering, også kallt industrilakkering.

Vi har i godt over ti år bygd opp en solid og stor kundemasse. God service, konkurransedyktige priser, punktlighet, egen hurtigordeavdeling og moderne produksjonsutstyr gjør oss til en bedrift du kan stole på også i fremtiden.

FIL_1

 

Industrilakkering

Industrilakkering gir en finish av høy kvalitet. Det vises på tusenvis av produkter du kommer i kontakt med hver dag. Pulverlakk beskytter de groveste, tøffeste maskiner, samt husholdningsartikler du er avhengig av daglig. Industrilakkering gir en mer slitesterk overflate enn flytende maling kan tilby, samtidig som den gir en attraktiv finish. Industrilakkerte produkter er mer motstandsdyktig mot fuktighet, kjemikalier, utrafiolet lys, og andre ekstreme værforhold. I sin tur, reduserer dette risikoen for riper, skrubbsår, korrosjon, falming og andre slitasjeproblemer.

Det er tøft. Det ser flott ut. Og det varer i lang, lang tid. I tillegg til å være holdbart, er det  et attraktivt valg på grunn av miljømessige fordeler.

Vi lakkerer alt fra båter til stål og plastkomponenter i flere farger, utførelser og størrelser. Vi har svært lang erfaring og faglig kunnskap innen fagfeltet og leverer høy kvalitet på vårt arbeid. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har noe som trenger litt ny lakk.